Julegaver 2019

Om du ønsker å kjøpe julegave til fadderbarnet ditt er tiden inne. Av praktiske grunner venter vi ikke til desember i år, men gir ut gavene fortløpende. Tusen takk!

Gå direkte til Gavebutikken

Tips før du handler

  • Gaven du kjøper vil bli gitt til ditt (eller dine) fadderbarn. Ønsker du å gi gave til et annet barn, kan du velge det fra nedtrekksmenyen.
  • Dersom du har flere enn ett fadderbarn, kan du velge hvilket barn som skal få gaven fra nedtrekksmenyen. Du kan nå legge til gaver til flere barn i samme ordre.
  • Det er noen faddere som ønsker å gi en gave til et annet barn i tillegg til sitt eget fadderbarn – velg «Annet barn» fra nedtrekksmenyen. Disse vil bli gitt til barn som vi vet har det vanskelig.
  • Om du ikke vil bruke Gavebutikken kan du overføre penger til gavekonto 5081 07 78617 og sende en e-post til oss ang beløpet.
  • NB! Vi ber deg om å IKKE legge julegavepengene til på den månedlige innbetalingen, da ser vi rett og slett ikke innbetalingen og barnet vil ikke få gaven.
  • Dersom du har problemer med å komme gjennom med betalingen av gaven, kan det være at leverandøren av denne løsningen har midlertidige problemer. Vent litt og prøv igjen, det er sjelden de er «nede» lenge av gangen.

Husk at…

Du trenger ikke å tenke at du må gi noe ANNET enn sist. Det er kanskje slik vi tenker i Norge, men barna, bestemor eller familien blir strålende glade for å få det samme som i fjor. For nå er gaven NY og PASSELIG. Og maten er spist opp for lenge siden. Ingenting varer evig.

Håndlagde produkter

Vi har flyttet Zulufadders håndlagde produkter til VIPPS. Der finner du også kort og bøker som gir inntekter til Zulufadder. Disse produktene blir sendt til din adresse i Norge. Husk å oppgi full adresse i Vipps. VIPPS til 10400. 

Tusen takk

Å betale fadderbidrag hver måned er allerede mer enn nok! Ingen skal ha dårlig samvittighet for ikke å gi julegave. Men det finnes faddere som virkelig ønsker å gi en gave. Og vi skal ikke nekte dem den muligheten.

Tusen takk for at du gjør livet gladere og bedre for ditt fadderbarn og familie.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål og kommentarer.

 

Gå til gavebutikken