Julegaver 2020

Ønsker du å kjøpe julegave til fadderbarnet ditt? Se vårt utvalg av julegaver i Gavebutikken og kjøp online. Vi leverer gavene til fadderbarna og sender bilder til alle i etterkant.

Gå direkte til Gavebutikken

Informasjon

  • Du kan betale med Visa/Mastercard, Vipps eller Paypal.
  • Man trenger ikke være registrert hos Zulufadder for å bruke Gavebutikken. Hvem som helst kan kjøpe gaver – enten anonymt eller med navn.
  • Gaven du kjøper vil bli gitt til ditt (eller dine) fadderbarn. Ønsker du å gi julegaver til andre barn, kan du velge det fra nedtrekksmenyen.
  • Dersom du har flere enn ett fadderbarn, kan du velge hvilket barn som skal få gaven fra nedtrekksmenyen. Du kan legge til gaver til flere barn i samme ordre.
  • Om du ikke vil bruke Gavebutikken kan du overføre penger til gavekonto 5081 07 78617 og sende en e-post til oss ang beløpet.
  • NB! Vi ber deg om å IKKE legge julegavepengene til på den månedlige innbetalingen, da vi ikke ser den ekstra innbetalingen og barnet vil ikke få gaven.

Husk at…

Du trenger ikke å tenke at du må gi noe ANNET enn sist. Det er kanskje slik vi tenker i Norge, men barna, bestemor eller familien blir strålende glade for å få det samme som i fjor. For nå er gaven NY og PASSELIG. Og maten er spist opp for lenge siden. Ingenting varer evig.

Tusen takk

Å betale fadderbidrag hver måned er allerede mer enn nok! Ingen skal ha dårlig samvittighet for ikke å gi julegaver. Men det finnes faddere som virkelig ønsker å gi en gave. Og vi skal ikke nekte dem den muligheten.

Tusen takk for at du gjør livet gladere og bedre for ditt fadderbarn og familie.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål og kommentarer.

 

Gå til gavebutikken