5 kjappe spørsmål til Mari

1. Hva er bakgrunnen din?

  • Jeg er skuespiller på Nationaltheatret. Trebarnsmor. Og ganske mye mer.

2. Hva er din forbindelse til Zulufadder?

  • Jeg startet Zulufadder etter en ferietur til Sør-Afrika i 2004. Et møte med Aurelia, en lokal, eldre kvinne som allerede hadde et prosjekt gående med utdeling av suppe til alle barn som trengte mat gjorde utslaget. Jeg forstod at jeg kunne stole på henne. Deretter startet jeg innsamling i Norge. Og dro ned igjen med Silvia, som bygget opp organisasjonen og som fortsatt driver Zulufadder. Nå med mer fokus på utdanning.

3. Hva er ditt største mål akkurat nå?

  • Å hjelpe de fattigste barna med mat og utdanning Og ikke minst klare å opprettholde Gratton, skolen vi har bygget, på et høyt nivå. Samt få stabile sponsorer, som gjør at vi kan hjelpe flere med høyere utdanning. Og gjøre Zulufadder mindre avhengig av min innsats.

4. Hva er ditt livsmotto?

  • Jeg har ikke noe livsmotto. Men jeg ser at veien blir til mens man går og man må forstå hva som er viktig og gripe sjansene når de kommer.

5. Hva skiller deg ut i den store mengden?

  • Jeg vet ikke om jeg skiller meg ut i akkurat denne sammenhengen. Jeg har bare vært heldig. Møtt de rette menneskene til rett tid. Silvia og Nick har drevet Zulufadder frem på stedet. Jeg har brukt de kanalene jeg har hatt tilgjengelig for å skape blest og samlet inn penger. Skjebnen og ganske hardt arbeid har ført oss dit vi er idag.