5 kjappe spørsmål til Silvia

1. Hva er bakgrunnen din?

  • Jeg kommer fra Myre i Vesterålen og flyttet til Oslo etter videregående. Der gikk jeg sekretærlinjen på Wang, og som nyutdannet sekretær fikk jeg jobb på Wang og jobbet der inntil jeg noen år senere dro til Australia for å gå på universitetet. Derfra har jeg en Bachelor i Multimedia, og på begynnelsen av 2000-tallet jobbet jeg i et selskap som laget websider for kjente folk. Jeg traff Mari på jobb en dag, og resten er historie.

2. Hva er din forbindelse til Zulufadder?

  • Jeg dro til Sør-Afrika i 2006 for å jobbe som frivillig for Zulufadder, og har vært prosjektleder siden den tid.

3. Hva er ditt største mål akkurat nå?

  • Mitt største mål er å sørge for at flest mulig får en god utdannelse slik at de kan forsørge seg selv og familien. Jeg ønsker å bygge opp en struktur som gjør at barn og ungdom også kan få denne muligheten i fremtiden.

4. Hva er ditt livsmotto?

  • Du har bare ett liv – gjør noe du trives med.

5. Hva skiller deg ut i den store mengden?

  • Jeg er veldig interessert i lokalbefolkningen og stiller mange spørsmål for å skjønne store og små sammenhenger.