Bli Zulufadder

Tusen takk for din interesse for Zulufadder!
Arbeidet vårt er basert på det grunnleggende prinsippet om at gjennom utdannelse og selvstendighet skaper man et bedre og mer produktivt samfunn.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Avtalegiro

AvtaleGiro er en tjeneste for automatisk betaling av faste regninger, og banken sørger for at regningene dine betales direkte fra konto på forfallsdato. Dette er en av de billigste måtene å betale en regning på. Dessuten gir AvtaleGiro store besparelser for Zulufadder!

Du kan selv opprette avtalen direkte i din nettbank. Når du neste gang betaler bidrag til Zulufadder, vil du i nettbanken din bli spurt om du ønsker å opprette en AvtaleGiro-avtale. Dermed er det bare å si JA TAKK med en gang når du får dette tilbudet i nettbanken din.

To måter å komme igang med AvtaleGiro:

1. Du kan bruke ditt personlige KID-nummer og Zulufadders kontonummer og registrere avtalen selv i nettbanken din:

Kontonummer: 1645 13 32507
Beløp pr måned pr barn: kr 250

Adresse:
Zulufadder
Trosterudveien 9D
0778 Oslo

2. Send inn skjema for AvtaleGiro, istedenfor å opprette den selv i nettbanken. Last ned skjema for AvtaleGiro (PDF: 105 kb). Husk å fyll ut alle felter. Mer info finner du på skjemaet. Det må være dekning på kontoen din hver måned.

Beløpsgrense er en grense som du setter for at det ikke skal være mulig å trekke mer per gang enn det beløpet som er avtalt. Dersom bidraget ditt ikke trekkes fra din konto en måned, vil vi be banken om å trekke dobbelt bidrag neste måned. Dette vil ikke være mulig dersom beløpsgrensen er satt til et beløp tilsvarende ditt månedlige bidrag, og da vil trekkene automatisk bli stoppet i banken. Vi anbefaler deg å sette opp beløpsgrensen til 500 kroner. Du vil aldri bli trukket for mer enn det avtalen sier.