Besøk av faddere

Lotte jobber i Læringsverkstedet – en av Zulufadders største sponsorer. En gammel drøm gikk i oppfyllelse da hun og familien besøkte Zulufadder i forrige uke: 

Tenk å bli møtt av dansende barn som kommer mot deg med mange klemmer og gledelig sang når du kommer på besøk!

Sånn er det å besøke Doremi barnehage i Eshowe. Popi, læreren, er så flink med den store barnegruppen, og så glad for all hjelp hun har fått av Zulufadder. De har leker å leke med, de har fine rom å leke og lære i, og de har et stort tak som gir dem mye deilig skygge på uteområdet.

Å få bli med å se på hva Zulufadder gjør har lært meg og familien min så mye. Alle vi har møtt har vært så hjertevarme og tatt oss så godt i mot.

Besøkene hos fadderbarna, å få se hvordan de bor og hvor glade de blir for den hjelpen de får, var overveldende og godt å se. Og ikke minst besøk på Gratton skole har vist oss hvor viktig jobben Zulufadder gjør er. Utdanning kan hjelpe så mange mennesker til å klare seg selv, og da må de ha en god skole å gå på.

Klasserommene på Gratton var fint dekorerte og ryddige. Vi fikk observere flinke lærere i jobb. Musikklæreren som sang så fint med klassen sin, naturfaglæreren som lot barna gjøre spennende eksperimenter utendørs, og engelsklæreren som hadde delt klassen i mange små grupper som jobba med ulike aktiviteter.

Avslutningsvis gav barna på Zulufadders internat oss en liten konsert, helt på sparket. Zulusang som gav oss alle magisk gåsehud-stemning!

Takk for alt dere gjør, Zulufadder!

Hilsen Lotte m/familie

Mer om: