Brev fra fadderbarn til fadder

Kjære fadder,

Når jeg reflekterer over livet mitt, innser jeg hvor vanskelig det ville vært uten din støtte. Jeg er en selvsikker og livlig ung dame, alltid klar til å få nye venner. Jeg kan liste opp mange forbedringer jeg har hatt de siste årene.

Om  jeg hadde skrevet dette for ca 7 år siden, ville ingen av de ovennevnte egenskapene blitt regnet med. Gratton skole ga meg ikke bare den beste utdannelsen, men den hjalp meg å oppdage alle talentene mine og ikke minst personligheten min. Jeg kunne ikke gått på Gratton dersom Zulufadder ikke hadde sponset meg. 

Du ga meg mange muligheter, åpnet mange dører og ga meg all grunn til å tenke og gjøre det bedre for meg selv, du motiverte meg til aldri å være fornøyd med mindre. Du ga meg all grunn til å drømme stort og følge drømmene mine. Totalt sett lærte du meg viktigheten av å gi en hånd og gi der du kan.

Når jeg skriver dette, kan jeg ikke slutte å smile for meg selv. Så distansert som vi er, har du påvirket livet mitt positivt mer enn de som er bare noen meter unna. Min takknemlighet kan aldri bli nok, men det er alltid en motivasjon for å gjøre både deg og meg stolte. Jeg vil at verden skal være en refleksjon av ditt gode arbeid i meg.

Jeg håper dette brevet når deg – jeg elsker deg ❤️

Svar fra fadder:

Tusen takk for dette ❤️
Det ble både gåsehud og litt tårer i øyekroken her. Så fin ung dame! Det er akkurat dette som gjør at jeg velger å være fadder og støtte Zulufadder. Jeg vet akkurat hvor pengene går, og ser nå virkelig resultatet av alle de årene jeg har sponset xxx. Det er så fint å se at hun er på universitetet, at hun stråler og har det bra.

Takk igjen ❤️