Gult er kult

Det kommer mange hyggelige e-poster til oss i Zulufadder. Og innimellom er e-posten gledelig overraskende i tillegg! Vi har rundt 900 faddere og det har holdt seg stabilt lenge. Det er jo helt suverent!

Gult er kult

Av og til kommer det mail fra folk som ikke er faddere, men som ønsker å støtte  et barn likevel. En veldig hyggelig dame skriver at hun gjerne vil gjøre rommet til en gutt til et vakkert sted (Zulufadder har akkurat bygget nytt hus til familien).

Den interiørinteresserte giveren beskriver i detalj hvordan hun ønsker rommet at hans skal bli; male en vegg med en annen farge, sengen, vekkeklokken, skittentøykurven, knaggene på veggen. Det er en så nydelig tanke, og når vi får så hyggelige oppdrag gjør vi hva vi kan for at resultatet skal bli bra!

Gjett om gutten og familien ble veldig overrasket! Gutten ønsker å male veggen GUL, og når det er gjort kommer vi med møblene og tilbringer en hel lørdags formiddag med borr, måleband, skruer og kamera. Ny seng og sengetøy, skrivepult, kommode, solcellelampe, speil, etc.

De fleste hjemmene i distriktene der ute er like; det er  runde eller firkantete  hus og laget av mur. Nå blir det nok visning for naboene, som aldri har  sett et sånt rom, og gult ER kult!

Tusen takk for denne estetiske opplevelsen!

Video og bilder