– Jeg elsker å hekle

Kjære faddere,

Hva gjør man når man venter på at pandemien skal gå over? Man kan f.eks hekle. Det har jeg gjort de siste 150 dagene. Jeg elsker å hekle. Og å kombinere farger. Dessuten er improvisasjon gøy. Både på scenen og med garn. Slik blir MARIS IMPROLUER til. Jeg blir lykkelig av farger som matcher (og av de som IKKE matcher, men som er fine sammen likevel.)

Ingen av de 150 improluene er like. Det eneste som er likt, er at de har samme størrelse (ca 60 cm) og er heklet av ren ull fra Hillesvågs elleville fargekart, kombinert med myk merinoull i ditto fargeeksplosjon fra Garnius (som også har designet og selger strikkepakker til genseren Wena. Denne har gitt Zulufadder en flott inntekt!) I tillegg har jeg brukt litt effektgarn (som ikke er ren ull).

Og nå håper jeg at noen LENGTER ETTER en IMPROLUE og har lyst til å kjøpe en! Inntektene går uavkortet til Zulufadders Utdanningsfond og jeg tenkte at 400 kroner er passe (inkl porto).

Utfordringen er jo at den ikke kan byttes, som en vanlig salgsvare i en nettbutikk. Da håper jeg at luen kan gis bort i gave. Det er jo snart jul!

Dersom du sender 400 kroner per lue (inkl porto) til Zulufaddders Vippsnummer 10400 og skriver adressen din – så sender jeg en lue til deg 💗

Du kan også kjøpe luen i Gavebutikken vår.

Se bilder av noen av luene nedenfor.

Hilsen Mari

Tusen takk til:

Hillesvåg: www.ull.no
Garnius: www.garnius.no