Julegaver 2022

Ønsker du å kjøpe julegave til fadderbarnet ditt? Se vårt utvalg av julegaver i Gavebutikken vår. Vi pakker og leverer gavene til fadderbarna og sender bilder til alle i etterkant.

Gå direkte til Gavebutikken

Informasjon om Gavebutikken

Det er mange måter å hjelpe barna i julen, så velg den metoden som passer deg best. Husk at enhver liten gest betyr mye for barna våre!

  • Du kan betale med Visa/Mastercard eller Vipps.
  • Man trenger ikke være registrert hos Zulufadder for å bruke Gavebutikken. Hvem som helst kan kjøpe gaver – enten anonymt eller med navn. Om vi vet hvem du er kan vi sende gavebildet til deg.
  • Gaven du kjøper vil bli gitt til ditt (eller dine) fadderbarn. Ønsker du å gi julegaver til andre barn, kan du velge det fra nedtrekksmenyen.
  • Dersom du har flere enn ett fadderbarn, kan du velge hvilket barn som skal få gaven fra nedtrekksmenyen. Du kan også legge til gaver til flere barn i samme ordre.
  • Om du ikke vil bruke Gavebutikken kan du overføre penger til gavekonto 5081 07 78617 og sende en e-post til oss ang beløpet.
  • NB! Vi ber deg om å IKKE legge julegavepengene til på den månedlige innbetalingen, men bruke Gavebutikken eller kontonr over.

Andre måter å gi gaver på

  • VIPPS: 10400 (merk Julegave)
  • SMS: Send «JULEGAVE» til 1920

Husk at…

Du trenger ikke å gi noe ANNET enn sist. Det er kanskje slik vi tenker i Norge, men barna, bestemor eller familien blir strålende glade for å få det samme som i fjor. Alt blir godt brukt, klær er for små, maten er spist opp og fotballen har blitt sparket så mye av alle barna i nabolaget at den er i filler.

Er du fortsatt i tvil om hva du skal gi i gave?

De aller fleste barna ønsker seg nye klær, og «Gavekort på klær» er en veldig populær gave da barna kan velge klærne selv.

Tusen takk 💝

Å betale fadderbidrag hver måned er allerede mer enn nok! Ingen skal ha dårlig samvittighet for ikke å gi julegaver. Men det finnes faddere som virkelig ønsker å gi en gave, og vi skal ikke nekte dem den muligheten.

Tusen takk for at du gjør livet gladere og bedre for ditt fadderbarn og familie.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål og kommentarer.

Til gavebutikken