LOL: Den Som Ler Sist (2024)

(Fra “Evig Ung”, Chat Noir)

LOL: Den Som Ler Sist
og mange andre grunner til å smile 😃

Hege Schøyen bringer humor og hjertevarme til Zulufadder

Først og fremst – tusen takk til Hege Schøyen! I konkurranse med noen av Norges morsomste mennesker vant Hege 100 000 kroner i serien “LOL: Den Som Ler Sist”Prime Video Norge – og valgte Zulufadder som sin veldedige organisasjon – og vi får hele beløpet 🎉😃 Heges generøse gest minner oss om hvor fantastisk heldige vi er som har faddere og støttespillere som dere💖

Avgangsklassen 2023

Og som om ikke det var nok, har vi mer å feire! Avgangselevene fra Gratton skole i 2023 har alle bestått! Det er så morsomt å følge med på hva disse ungdommene kan oppnå med litt hjelp og mye hardt arbeid.

Nå venter videre studier på universitetet, og de skal studere en rekke spennende fag, bl.a sivilingeniør, radiografi, logistikk og regnskap. Å se disse unge menneskene følge sine drømmer er en stor inspirasjon for oss!

Nytt skoleår er i gang

Skoleåret i Sør-Afrika starter i januar, og internatet for Zulufadderbarna har nå blitt et sted ikke bare for våre kjære elever, men også for betalende elever. Det er vårt lille steg mot det store målet om bærekraftighet – og hver krone hjelper oss å hjelpe enda fler.

Zulubygg

I desember fullførte vi byggingen av hus nummer 61, og det var en glede å se familien flytte inn akkurat i tide til jul. Nytt hus, nye møbler og nye klær til hele familien – en fantastisk julegave fra en av våre faddere!

Vi hadde planer om å starte byggingen av hus nummer 62 i januar, men den uvanlige mengden regn de siste månedene har ødelagt veien til huset de bor i nå. Etter å ha inspisert veien har vi innsett at den er i så dårlig stand at den kanskje aldri blir fikset. Familien skal be høvdingen om nytt land slik at vi kan bygge et annet sted.

Doremi barnehage

Doremi Barnehage, under Popis fantastiske ledelse, er et lykkelig sted for 50 småtroll. Stedet syder av energi, læring og masse, masse latter. Det er som en liten magisk verden der små drømmer spirer. I forrige uke kom 20 norske turister på besøk, og er det noe Popi og barna liker ekstra godt, er det besøk fra Norge 🤩

Zulufadder fyller 20 år i 2024

Hold på hatten, for i 2024 feirer vi noe helt spesielt – det er 20 år siden Mari først satte sine føtter i Zululand, og vips, Zulufadder ble til! Tenk det, 20 år med latter, tårer, noen humpete veier, og utrolige FINE øyeblikk. Vi har danset av gleder, snublet over utfordringer, og reist oss sterkere hver gang.

Vi ser tilbake på disse årene med et stort smil og en følelse av “Wow, har vi virkelig gjort alt dette?” Og ja, det har vi, sammen med dere!

Mer:

Se ny video for Gratton skole