Minnegaver

Minnegave til Zulufadder

For noen uker siden fylte jeg mange flere år enn det som er midt i livet.  Jeg blir jo aldri 128 ÅR! Da slo det meg plutselig: «Hjelp, jeg bør kanskje skrive et testament!»

Ikke det at jeg tror døden vinker allerede, men den kan jo komme brått på! Derfor tenkte jeg, hva med en minnegave: «Barna mine kommer ikke til å lide noen nød, men hva med barna i Zulufadder!?»

Det er jo bare JEG, sammen med Silvia og Nick, som driver prosjektet!  Og de aller fleste fadderne er norske. Hva skal skje med zulubarna, med skolen, med alle håpene om en bra fremtid for dem?

Der og da bestemte jeg meg for at Zulufadder må med i testamentet! Jeg burde jo ha gjort det for lenge siden, men bedre sent enn aldri!

Samtidig tenkte jeg – «Tenk om FLERE også kan tenke sånn, at når faddere skriver et testament, så kan en sum doneres til oss?» Kanskje en grusom og frekk tanke! Eller kanskje IKKE?

At de trofaste fadderne våre, som har fulgt oss så tett i mange år OGSÅ vil bli GLADE for å kunne gi en sum, liten eller stor, fordi de vet at det kan gi zulubarn en mulighet til et FLOTT liv; med en god utdannelse og en fin jobb, takket være nettopp OSS!

Bare en strøtanke, fra meg til deg.

Hilsen Mari Maur

 

Ps. Om du synes dette er interessant, ta en kikk på disse artiklene jeg fant ved søk på internett:

Det er få nordmenn som skriver testament – og enda færre som gir til gode formål i testamentet
(Bistandsaktuelt)

Norske organisasjoner kvier seg for å spørre om arv
(Bistandsaktuelt)

Bare 1 av 5 har skrevet testament (VG+, krever innlogging)

Ved å skrive testament sikrer du at dine verdier fordeles slik du ønsker
(Praktisk informasjon fra «Det gode testament»)