Gratton skole – 4 x klasserom (2016)

Fullført

Skolen vår, Gratton, vokser, og nye klasserom var nødvendig. Vi har nå videregående skole (8. – 10. klasse), i tillegg til barneskole (førskole til 7. klasse). Målet er å komme opp til 12. klasse i 2019.

Zulufadder bygget i 2016 fire klasserom på Gratton skole som var ferdige til skolestart i januar 2017.

Klasserommene ble flislagt slik at gulvene holder i mange år, og vi installerte vifter i taket pga av varmen i sommermånedene.

Rommene er malt i glade farger for barna, og alle klasserommene har fått pulter, stoler, tavler, skap, etc. I det ene rommet har vi satt inn en fysikk/kjemilab.

Zulufadder har vært involvert i Gratton skole siden 2010, og har så langt ferdigstilt 10 klasserom, et mediasenter, to internatbygninger og satt opp toaletter, i tillegg til nytt strømanlegg, nytt kloakkanlegg og malt hele skolen. Vi har satt opp gjerde rundt hele eiendommen, og i 2017 pusser vi opp de gamle jente- og guttetoalettene.

Vi mener at utdannelse er den viktigste gaven et barn kan FÅ. Vi synes også det er den beste gaven man kan GI.

De fire klasserommene var et av de største prosjektene vi har gjennomført, og sponsormidlene kom fra en rekke private støttespillere, bedrifter og et spleiselag som vi hadde på websiden vår.

TUSEN TAKK for bidraget! Uten denne støtten ville det ikke vært mulig å gjennomføre dette prosjektet!