Håndarbeid

Pågående

De kjære, kjære bestemødrene våre – de som tar vare på alle ungene, enten de er hennes, naboens eller kusinens barn – er også flinke med hendene.

I tillegg til å hjelpe bestemødrene med å få den trygden de har krav på, har vi også gitt dem mulighet til å tjene penger på håndarbeid. Vi har undervisning og oppfølging. Perlearbeid er et tradisjonelt håndverk i zulutradisjonen. Dette har vi utfordret og fått dem til å lage salgbare ting for Norge. Armbånd i tusentall, julepynt og ikke minst sløyfer.

Vi fikk en stor ordre fra Rosa Sløyfe-aksjonen for noen år siden. Både i Norge og på Island. Den skapte mange arbeidsplasser for bestemødrene og ga Zulufadder penger også. Virkelig en vinn/vinn-situasjon.

17.-mai-sløyfer og engler. Vi fikk kopiert svartsaumen på en av bunadblusene til Mari og laget perlearmbånd av dem. Nå har vi også inngått et samarbeid med Marius of Norway. Marius-armbånd lages eksklusivt for Zulufadder. Disse smykke-inntektene betaler også de utgiftene som faddere kanskje ikke har så lyst til å betale. Administrasjon, bensin, Internett og husleie.

Du kan kjøpe produktene her: