Håndlagde produkter

Pågående

De kjære, kjære bestemødrene våre – de som tar vare på alle ungene, enten de er hennes, naboens eller kusinens barn – er kjempeflinke til å lage håndlagde produkter med perler.

Zulufadder gir barnas bestemødre en mulighet til å tjene litt ekstra penger på håndarbeid. Perlearbeid er et tradisjonelt håndverk i zulutradisjonen. Dette har vi utfordret og fått dem til å lage salgbare ting for Norge. Armbånd i tusentall, julepynt og ikke minst sløyfer.

For noen år siden fikk vi en stor ordre fra Rosa Sløyfe-aksjonen både i Norge og på Island. Den skapte mange arbeidsplasser for bestemødrene og ga Zulufadder penger også. Virkelig en vinn/vinn-situasjon.

17.-mai-sløyfer, engler og julekuler. Vi fikk kopiert svartsaumen på en av bunadblusene til Mari og laget perlearmbånd av dem. Vi har også inngått et samarbeid med Marius of Norway og Marius-armbånd lages eksklusivt for Zulufadder.

Disse smykke-inntektene betaler også de utgiftene som faddere kanskje ikke har så lyst til å betale, nemlig administrasjon, bensin, Internett og husleie.

Fra 2021 selger vi kun julekuler og 17. mai-sløyfer, og du kan kjøpe produktene i Gavebutikken vår, men ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å bestille andre produkter.