Skolebøker til Gratton (2018)

Publisert 30. mars 2018

Antima Charity Foundation har sørget for at Gratton skole har fått skolebøker til alle klassetrinn!

Bøker, bøker, bøker! De betyr glede, de betyr interesse, vidsyn, spenning og kunnskap. De betyr en UTDANNELSE, et LIV! Ikke minst for barn og ungdom i Afrika. For oss i Norge er det nesten utenkelig å ikke ha tilgang på bøker. Flere steder i verden har de ikke RÅD til bøker. Dette visste Antima Charity Foundation. De forstod hva dette betydde. Og ønsket å gjøre noe med det. Heldigvis kom navnet Zulufadder opp! Selv om Z kommer nesten sist i alfabetet!

Anitma er ikke som andre bedrifter. De satt ikke her oppe i snøen og håpet at noen langt nedenfor Ekvator ville kjøpe de rette bøkene til de rette skolebarna. Nei, her tok man på seg flysetebeltet i Europa og tok det ikke av før 20 timer senere.

Sjekke forholdene på skolen, leke med elevene, mingle, le, nyte, glede seg til å gjøre en forskjell. For FORSKJELL ble det!

Tusen, tusen takk til Anima for at dere gjør det mulig å kjøpe så mange, nye fine skolebøker til skolen vår, Gratton!

Lærerne slipper også å skrive og skrive på tavlen til krittene er 1 cm. Og elevene lærer ting de ellers aldri ville ha lært. På best mulig måte. Den forskjellen dere har gjort for dem gleder oss og skolen så utrolig mye!

Det er ikke første gangen Antima støtter Zulufadder. Vinteren 2017 ga denne fantastiske organisasjonen pledd til 450 av barna våre slik at de ikke skulle fryse på kalde vinterkvelder.

 

Mer om Antima Charity Foundation