Bli Zulufadder

Tusen takk for din interesse for Zulufadder!
Arbeidet vårt er basert på det grunnleggende prinsippet om at gjennom utdannelse og selvstendighet skaper man et bedre og mer produktivt samfunn.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Spørsmål og Svar

Spørsmål og Svar – ta gjerne kontakt dersom du lurer på andre ting enn det du finner her

Hvilke typer fadderskap tilbyr Zulufadder? Bli fadder nå

Vi tibyr fire forskjellige typer fadderskap:

  1. Elev ved Gratton skole: Fadderbarnet har bestått opptaksprøver til Gratton skole som er drevet av Zulufadder.
  2. Student ved universitet: Fadderbarnet har studieplass ved et universitet i Sør-Afrika.
  3. Barn/familie som trenger ekstra hjelp: Noen familier trenger fortsatt hjelpen vår, og vil motta en månedlig mateske.
  4. Generell fadder: Donasjonene dine vil gå til skolebøker, bedre lærere, teknologi, uniformer og annet som trengs for å drive en skole.

Kan jeg kjøpe gave til mitt fadderbarn?

Zulufadder tilbyr en egen Gavebutikk hvor du kan kjøpe gaver som blir gitt til akkurat ditt fadderbarn. Du vil motta et bilde av barnet etter at gaven har blitt gitt ut.

Mitt fadderbarn er HIV-positiv. Vil han/hun få medisin?

HIV-medisin er gratis i Sør-Afrika og alle som tester positivt begynner på medisin umiddelbart. Leger Uten Grenser jobber i Eshowe og har nylig fått internasjonal anerkjennelse for arbeidet de har gjort. Alle gravide testes automatisk.

Hvorfor satser Zulufadder hovedsakelig på barn som er akademisk flinke?

Etter å ha vurdert dette grundig, har vi innsett at Zulufadder verken har midler eller kapasitet til å starte en yrkesskole. Vi må satse på å bli best innen ett område.

Alle Zulufadderbarn vil få mulighet til å ta Grattons opptaksprøver dersom de har gode resultater fra sin lokale skole. Alle vil også ha muligheten til å motta stipend fra oss dersom de kvalifiserer til høyere utdanning etter videregående skole. I tillegg kontakter vi de rurale skolene for å finne de beste elevene.

Mer om Gratton skole

Bygger Zulufadder fortsatt hus til familier?

Den sørafrikanske staten har bygget mange hus de siste årene. Også noen av Zulufadders familier har fått nytt hus av dem.  Dette kommer staten til å fortsette med. Og det er vi alle veldig glade for. Dersom vi kommer over et krisetilfelle hvor familien ikke vil motta nytt hus fra staten, kommer vi til å vurdere situasjonen.

Mer om Zulubygg