Til Nompilo – Fra Sophia

“TY Katten Kiki” besøkte tre kontinenter på sin vei fra Oslo til Zululand.

Sophia (6 år) fra Oslo har vært Zulufadder sammen med bestemoren siden i vinter. Hun ønsket å gi en gave til fadderbarnet, Nompilo (4 år). 

Som jenter flest, liker Nompilo rosa, og Sophia plukket ut katten Kiki fordi den har rosa øyne og sløyfe. Kiki brukte over tre måneder på ferden til sin nye eier i Zululand. 

  • Kiki skulle i utgangspunktet reise med en gruppe som skulle til Sør-Afrika. Lykkelig dro hun med Posten til det blide Sørland. Men posten leverte ikke. Iallefall ikke i tide, og Kiki fikk et 3-ukers opphold på Sørlandet før hun reiste tilbake til Oslo.
  • Hun ønsket ikke å reise med Posten flere ganger, og skulle få reise i kofferten til en hyggelig dame fra Bergen som bor i Sør-Afrika. Hun kom dessverre ikke frem i tide fra Sørlandet før damen måtte reise. 
  • Måtte turen til Sør-Afrika avlyses? Kiki gledet seg veldig til å reise til Afrika, og hun ble hos Sophia i et par uker før bestemor kjørte henne til en snill dame som skulle til Kroatia. Der møte Kiki prosjektleder Silvia som skulle ta henne med til Nompilo. 
  • Etter en kjempefin uke ved Adriaterhavet satte Kiki og Silvia kursen for Toronto, Canada hvor Rotary Interational hadde sin årlige konvensjon. I Canada var hun også på grensen til USA da hun besøkte Niagarafossen. 
  • Etter å ha reist så mye, syntes Kiki det var på tide å reise til Zululand for å møte Nompilo og vennene hennes i Zulufadders barnehage i Simunye. 
  • Kiki og Nompilo to har funnet hverandre og Kiki sender en hilsen til Sophia i Oslo, og sier at hun er hjertelig velkommen på besøk slik at hun kan se hvor fint hun har det hos Nompilo. 
  • Kiki syntes det var stor stas å reise med fly, selv om ikke fikk eget flysete… ❤️