Uten varme hjerter stopper verden ❤️

Kjære alle faddere,

Det er umulig å ikke bli berørt av krigen i Ukraina. Millioner av uskyldige mennesker lider og er redde fordi EN mann vil ha viljen sin. Samtidig ser vi en enorm omsorg, handling og giverglede i folket, som vil hjelpe dem. I hele verden! Det er så utrolig bra! Og akkurat denne responsen og handlingen kjenner vi igjen hos Zulufadders bidragsytere også! Vi er også heldige!

Takket være akkurat dere har vi klart å holde oppe kapasiteten til å hjelpe våre zulubarn helt fra vi startet i 2005. Da kjempet vi mot HIV/Aids. Flere tusen barn har i disse årene fått mat, medisiner og skolegang. I den vanskelige Covid-tiden nå har vi også mottatt ekstra støtte fra dere. Det samme da butikkene ble knust og plyndret for under et år siden. Hvordan skulle det ha gått uten dere? Jeg håper dere virkelig skjønner hvor viktige dere er!

Vi er stolte av å ha så mange flotte faddere (og andre givere) med oss, som gjør at fremtiden til alle som trenger hjelp ser lysere ut! Uten denne generøsiteten og omtanken ville verden sett mye styggere ut. Så dette er en hyllest til dere!

Nå sender vi håp, styrke og gode tanker til alle som er redde og en stor takk til alle som hjelper.

Hilsen Mari ❤️